8.5.2013

Seeing Red


I used to love all things red and pink when I was about 17. Me and my sister shared an apartment those days and most of the red things seen here were bought back then. Now they're at the cottage and I must say all that colur was quite refreshing.

I also loved the meal my mother made: salmon on carrot and onion bed with sour cream topping, egg salad my grandma used to make and root vegetables that were cooked in the oven with oil, spices and a hint of sweet chili sauce.

Näistä kuvista voi päätellä, mikä oli lempivärini 17-vuotiaana. Ensimmäiseen omaan kotiin hankitut voimakkaan punaiset astiat, pöytäliinat ja tarjottimet ovat nyt mökillä, kun kodin on vallannut hillitympi väriskaala. Pitkästä aikaa oli kuitenkin aika virkistävää saada pieni värikylpy aterian merkeissä. 

Äippä oli loihtinut käsittämättömän ihanat ruuat: oli uunilohta sipuli-porkkanapedillä ja smetanakuorrutteella, isoäidin kananmunasalaattia ja uunijuureksia, joiden sekaan äiti laittoi mausteiden ja öljyn lisäksi tujauksen makeaa chilikastiketta. Toimi älyttömän hyvin!

1 kommentti:

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!