25.5.2013

S for Saturday
We popped into a yard sale today and I found that cutest little saddlebag. Turned out it was from Kuopio - a town near my hometown where I went to high school - and so was the lady who was selling it. It's so delightful to bump into a kind stranger you have something in common with. The cat in the second pic isn't ours, unfortunately. He lives above us and came to pay a visit. The crow wasn't too happy about it. I made my first "cinnamon S's" yesterday. Not too beautiful but the taste is good. This evening there's a Night of the Museums in our town and my man plays his first gig in a reggae band! All excited for him.

Eksyttiin pihakirppikselle ja löysin sieltä tuon söötin pikku satulalaukun. Kun kyselin onko se jonkinlainen matkamuisto, selvisi että laukku on peräisin Kuopiosta, niin kuin sitä kaupannut rouvakin. Kotikaupunkini on vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja olen käynyt siellä lukioni, ja siinä olisi kahdella tamperelaistuneella savolaisella riittänyt juttua vaikka kuinka :). Tokan kuvan kissa ei valitettavasti ole meidän, vaan yläkerran naapurin, mutta meillä on aina ovi auki kissavieraille (ihan konkreettisestikin...). Varis ei pikkukissan visiitistä pahemmin iloinnut. Tein eilen ensimmäiset kaneliässäni, muotoilussa on vielä kehittämisen varaa mutta hyvältä maistuu. Tänään on ohjelmassa vielä Museoiden yö ja miekkoseni ensimmäinen keikka reggae-bändissä, jännää!

4 kommenttia:

 1. Olen pistänyt merkille, että tuollaisia oikean kokoisia pieniä laukkuja ihminen tarvitsee ainakin sen yhden, mutta myös sen olen huomannut, että ne saattavat lisääntyä kaapissa tai naulakossa aivan itsestään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - kun kysyin miekkoseltani, että olisko tää laukku hyvä, vastaus kuului: "No tuommosiahan meillä roikkuu." :D

   Poista
 2. Ollaan näköjään samalta suunnalta kotoisin! Voin uskoa, että puhetta on riittänyt.
  Eläimet on mahtavia, ne ei kauheasti kysele ja ovikelloja soittele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, no jopas! Savon murre on kyllä parhautta, aina sydämessä läikähtää iloisesti kun sitä kuulee.

   Tuo pikku kaveri on kyllä tervetullut vieras, vielä kun vaan oppis pysymään poissa ruokapöydältä...

   Poista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!