6.5.2013

Cottage season is onPaid a visit to our summer cottage for the first time after winter on Saturday. Helped my dad in making firewood, had a marvellous dinner and bathed in our lopsided but sympathetic sauna. The lake had just lost it's icy cover and the water was too freezing for anyone else but my sister's dog to swim. It's a humble place but if I could spend a two week holiday where ever I please, I would spend it here.

Viikonloppuna käväistiin kesämökillä ensi kertaa talven jälkeen puutöiden, hyvän aterian ja saunomisen merkeissä. Järveen ei vielä uskaltautunut kukaan, siskoni koiraa lukuun ottamatta. Mökki on aika vaatimaton ja rantasaunakin talven jäljiltä taas asteen verran vinompi, mutta jos saisin viettää kahden viikon loman valitsemassani paikassa, viettäisin sen täällä.

4 kommenttia:

 1. Oioioi ja oi. Juurikin tuollainen elo kiehtoisi minuakin. Mummolan talo olis, mutta autoa ei vieläkään.

  T. entinen päivänvalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se oot sinä! Taisin minä jo jonkun kerran uudessa blogissasi pyörähtää, mutta niin pikaisesti etten osannut heti yhdistää.

   Toivottavasti kyyti mummolalle vielä järjestyy, suosittelen lämmöllä :).

   Poista
 2. Ihanaa! Meillä ei kesämökkiä ole mutta nautin niin kovin tällaisten kuvien fiilistelystä! :) En kyllä uskaltaisi itsekään vielä veteen vaikka kuinka säät lämpenisivät. Hyvä jos juhannuksena saan talviturkin heitettyä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä se kävin viime talvena testaamassa kerran avantoakin, mutta tällä kertaa meni kyllä sisu kaulaan. Ehkä juhannuksena sitten tosiaan juu!

   Poista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!