21.10.2012

Tiny autumn holiday

I remember you, 2012, oil on canvas

Greetings from my hometown! I came to visit my parents and have been enjoying their company, good food and a special treat: sunny weather. But as I logged into my blog on their computer I noticed something shocking: the title of my blog was written on Comic Sans! What the heck :D? I immediately changed the cool font I had back to a basic one. Maybe some browsers or computers don't support Blogger's web fonts? Anyone else that has noticed the same problem?

It's a pity I didn't take my camera with me. The painting above is a part of the series I painted last spring and I gess I haven't shown it here before.

6 kommenttia:

 1. Minä käytän Opera-selainta, ja usein nuo blogien erikoisemmat fontit näyttävät ihan mitä sattuu. Joskus asia korjaantuu vain päivittämällä sivu uudelleen, mutta jotkin blogit ovat todella vaikealukuisia, koska fontit eivät asetu siten, miten olettaisin bloginpitäjän ajatelleen.

  Bloggerin uudistuksen myötä sen tukemien selainten määrä käsittääkseni laski, mikä on aivan typerää. (Onnistun silti edelleen itse bloggaamaan Operalla, mikä on hyvä, koska rakastan kyseistä selainta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttelin tästä yhden tietokonehommia tuntevan kaverin kanssa, ja ihmeteltiin miksi tuollaiset nettifontitkaan eivät näy oikein, vaikka niiden ei pitäisi olla riippuvaisia siitä, mitä konetta käyttää tms. Mutta ilmeisesti vika on siis juurikin selaimen ja Bloggerin yhteispelissä.

   Minäkin jumitun aina käyttämään jotain tiettyä ohjelmaa tai versiota, koska on vaan niin työlästä luopua siitä, mihin on tottunut :). Mulla on käytössä Safari, vaikka mies aina hehkuttaa Firefoxia kun siinä ei näy mitään ärsyttäviä mainoksia. Vetosin pitkään siihen, että tykkään Safarin top sites -ominaisuudesta, mutta nyt Firefoxiinkin on tullut sellainen...

   Poista
 2. :) Luulisi tässä maailman syklissä comic sansin uudelleentulo kolkuttaa jo ovella. En kyllä itse toivo niin, ymmärrän huolesi! En ole törmännyt koskaan samaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tulee ko. fontista aina vaan mieleen semmoiset yläasteen matikanopen askartelemat ratkiriemukkaat lisätehtävämonisteet, joiden parissa puuhailtiin keväällä kun kokeet oli jo pidetty ja tunneilla piti olla jotain matemaattista, mutta vähän kepeämpää ohjelmaa. Että "hiphei, ei matematiikkakaan aina ole niin vakavaa, kun tässä on tämä hupsu fonttikin!"

   Poista
 3. I love this painting, the colours are brilliant.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much :). It's a very important one for me too.

   Poista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!