7.11.2011

These days are mostly about grey
Someone had really made the effort to make that so called graffiti on a railway bridge in my old hometown. And to say what... 


I like the little traces in cities that tell that it's citizens aren't asleep. That someone is looking around and thinking, feeling. Like lovelocks and funny stickers. But what kind of a feeling does one get from leaving a stain?

3 kommenttia:

 1. Kun jättää merkin ilonsa olemassa olosta ja tietää että se ilostuttaa muitakin niin se on jaettua iloa <3 arjen rujoa runoutta

  VastaaPoista
 2. Sinun harmaa on lohdullista, aivan toista harmaata kuin mun ikkunan takana. (vaikka tänään paistoikin).

  VastaaPoista
 3. NJJ: Joo, uskon että se toimii noin. Että jos jättää itsestään merkin sillä tarkoituksella, että se tuottaa iloa, niin se myös välittyy. Tänään oli taas Aamulehdessä iso mielipidekirjoitus "töhryistä". Tuntuu hassulta, että joillekin kaikki tagit, sutut, julisteet, tarrat ja graffitit ovat yhtä ja samaa - siksikö, että ne ovat laittomia? Mun mielestä osa on rumaa, tylsää suttua ja osa taas ilostuttavia merkkejä elävästä kaupungista.

  Varista: Kauniisti sanottu. Auringonpaiste ja sinitaivas kyllä piristäisivät, mutta enpä ole tuota harmaatakaan ehtinyt surra kun on niin paljon hommia koululla.

  VastaaPoista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!