13.6.2012

From me to you


Why do so many things look so good on a dark 
background? Card by Martta Wendelin.

7 kommenttia:

 1. Minulla on tuo sama postikortti keittiön kaapin ovessa. Niin kaunis kortti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä yhdistyy filmitähti-glamour ja tavanomaisempi Wendelin-söpöily. Ja sitten tuo musta tausta on vaan niin erikoinen. Lähetin tämän mummolle, mutta täytyy ehkä sijoittaa omaankin kappaleeseen!

   Poista
 2. :) Mun mielestä ne vanhat opetustaulut mustalla pohjalla on kaikkein hienoipmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ai kun sellaisen joskus löytäis!

   Poista
 3. Ai Wendelin. Näytti ekalla vilkaisulla paljon modernimmalta. Mustalla pohjalla oleva valkoinen tai pahimmassa tapauksessa jonkin muun värinen teksti on aika vaikealukuista minusta. Esim. nettisivuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole minunkaan mielestäni tavanomaisimmasta päästä. Mietinpä tuossa, että tuliko heitettyä vähän liian laaja-alainen mielipide, kun kehuin asioiden yleensä näyttävän hyvältä tummalla pohjalla. Nettisivuilla valkoinen teksti mustalla pohjalla on kyllä vaikealukuista, olet oikeassa. Nettimaailma onkin vähän asia erikseen, koska valo tulee valkoisen "takaa" ja se oikein hohtaa tummalla. Mutta entäs vaikka valkoinen liitu mustalla liitutaululla - hyvältä näyttää taas, heh :). Oon huomannut, että taiteessa viehätyn tummapohjaisista teoksista, ne vetävät jotenkin puoleensa nyt. Ja omassa lopputyössänikin päädyin pääasiassa tummiin taustoihin. Haaveilen myös astiakaapista, jossa olisi pikkuruutuiset lasiovet. Karmit olisivat valkoiset, mutta taustaseinä musta - ai miten hyvältä valkoiset astiat siinä näyttäis...

   Poista
  2. Joo no valkoinen liitu mustalla liitutaululla on kyllä ihan eri asia, olet oikeassa :)Itsekin olen tänä vuonna mustaa taustaa pyöritellyt asiassa jos toisessakin.

   Poista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!