9.10.2011

Full of colour
Strange maples growing around here ;). I'd love to have one of those soaps but can't make my mind. The sculpture crawling in the second last picture is by Minta Metteri.

5 kommenttia:

 1. Minkälaista saippuaa ostit (oletan että ostit kun itse en olisi voinut kävellä vain ohi)? Ite olisin saattanut valita okran ja mintun.

  VastaaPoista
 2. Voi varista, et tiedä millaista pähkäilyä se on (on ollut jo kesästä asti, kun saippuakauppias oli viimeksi täällä)! "Minttu olis ihanimman värinen, mutta onko sen haju liian reipas ja raikas..." Lykkäsin siis päätöstä, tori on siellä vielä huomisen ja keskiviikon. Ehkä päädyn santelipuuhun, se oli niin ihanan tuoksuinen ja väriltäänkin ihan nätti, tuommoinen roosahtava.

  VastaaPoista
 3. Liikaa valinnanvaraa siis. Tuo mintun tuoksu on varmasti juuri noin, mullekin tulee mintusta (siis nimenomaan tuoksusta) jotenkin liian ryhdikäs ja kylmä olo. Santelipuu kuullostaa ihanan pehmeälle, just sellaiselle, jolla haluaisin kätensä pestä. :)

  VastaaPoista
 4. Why chose which soap, try a few at a time. I love the colours, do the soaps smell as good as they look?

  VastaaPoista
 5. P.K., thanks for the tip! I'll have to remember that next time. In the end I didn't manage to get any of those, but at least I've got the pictures :). And my friends told me about some adorable soap boutique in our town, have to visit that. And yes, they smelled even better than they look!

  VastaaPoista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!