23.9.2013

And the traffic wrote the words
I don't have all the time it takes to make this blog exactly what I wanted it to be. But each time I find that little moment to spend with it it makes me glad. So I guess I'll just let it be the way it is for now. Thank you for sticking around!

Life is so full right now... I've learned to like mornings, waking up early even on weekends. I've seen a great movie and have a strange feeling about it, like after waking up from a vivid dream. (It's called Rush - don't hesitate to go and see although you might not be into Formula One.) I've crocheted my first wrist warmers. I've found a bag full of warm bread and pastries hanging on our doorhandle. Made a long picnic by bike with my darling. I've started a big, autobiographical painting and am taking firm baby steps with it.

So taken to notice that I have some new followers. Welcome :).

Pähkäilen usein mitä tehdä tälle blogille, aika kun ei riitä tekemään kaikkea sillä intensiteetillä kuin toivoisi. Mutta koska ne harvat hetket, kun ehdin pyörähtämään näillä main saavat hyvälle mielelle, saa blogi luvan pysyä tällaisenaan toistaiseksi. Kiitos teille, uskollisille ja uusille, jotka käytte kyläilemässä.

Päiväni ovat niin täysiä, opin kohisemalla. Olen oppinut pitämään aamuista, laittamaan herätyskellon soimaan kahdeksalta sunnuntaina. Olen virkannut ensimmäiset ranteenlämmittimeni ja löytänyt ulko-ovenkahvasta kassillisen leipää ja karjalanpiirakoita. Tehnyt pitkän pyöräretken kultani kanssa. Aloittanut suuren maalauksen, otan varovaisia, varmoja askelia sen kanssa. 

Eilen näin erinomaisen elokuvan ja olo on sen jäljiltä kumma, kuin vahvan unen jälkeen. Leffa on nimeltään Rush ja se kannattaa käydä katsomassa, vaikka aihepiiri arveluttaisi. (Ei tarvitse olla kiinnostunut formuloista. Riittää, kun on kiinnostunut ihmisistä, heidän intohimoistaan ja tarinoistaan.)

2 kommenttia:

 1. Voisikohan aamuistatykkääjä itsensä saada takaisin, voisi virkistää. Kauniit puiset asiat viimeisessä kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti voi :). Voihan sitä aluksi herätä aikaisin vain yhtenä päivänä. Ja mennä vaikka takaisin nukkumaan.

   Leikkuulauta on tervaleppää ja puikot katajaa, ostin ne syysmarkkinoilta, ovat jonkun savolaismiehen käsin tekemiä. Rannekoru löytyi samana päivänä kirppikseltä, sen puulaji on tuntematon.

   Poista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!