22.7.2013

Grey is fine but I choose to think pink
There is a certain scent in the air. Or maybe it's not a scent but a feeling that the summer is coming closer to it's end. It's windy and chilly showers come down from the grey sky. We haven't felt like grilling on the patio since we came back from the cottage. But I refuse to think this is it! I made the sweetest, sultry July collage on my moodboard. Neighbors' cats some sitting on our window sill and meow to get in. We have a new plant sitting in it's nest, I hope it grows big and wild soon.

Ilmassa on lohduton ripaus loppukesän tuoksua, viileitä sadekuuroja ja harmaita taivaita. Emme ole enää grillanneet patiolla, tekee mieli syödä pastaa tai risottoa sisällä. Ostin kirsikanpunaisen neuletakin ja aloitin virkkuun. Silti en suostu ajattelemaan, että kesä oli tässä! Tein tuon hekumallisen heinäkuun kollaasin ja istutin vaaleanpunaiseen pesään uuden kultaköynnöksen, jonka toivon kasvavan pian suureksi ja villiksi. Naapurin kissat mouruavat oven takana ja tulevat ikkunalaudallemme istumaan. Kerran yksi juoksi väkisin sisään ja suoraa päätä kynsimään sohvaa. Vaikuttavat tyytyväisiltä.

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on pihalla tuollainen vaaleanpunainen pesä, siellä asuu Asteri Kiina. Hän on hyvin tyytyväinen pesään, joka sopii hänen väriinsä, kuin nenä päähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla neljäs kerta Ikeassa, kun ihastelin tuota amppelia, ennen kuin uskaltauduin ostamaan sen itselleni - oon toisinaan aika kova sensuroimaan itseäni uusien turhakkeiden ostossa :). Mutta kyllä kannatti, jotenkin ihanan kodikas olo tulee tuosta!

   Poista
 2. Onnea kultaköynnöksen kasvatukseen! Vasta nyt huomasin sen täplikkääksi, hienonvärinen...ja rimmaa hyvin tuohon amppeliin. Manna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta! Ainakin basilikat ja muut ovat viihtyneet tuolla ikkunalla hyvin.

   Poista
 3. Tuo kollaasi on kaunis, vaaliva! Meillä tyttö nauraa sanaa "mouruaa" - se on hänestä tosi hauska :D

  VastaaPoista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!