10.1.2013

Something new
For many years I've been loyal to Moleskine calendars. I can be ridiculously picky when it comes a calendar: "I don't like the feel of this paper", "the columns aren't wide enough" etc. Moleskines have been satisfying so far but this year I decided to give a chance to something new. After some decoration it's starting to feel like my own... And from now on I'll be aware of the Finnish name and celebration days once again :).

Kalenteriostoksilla päädyin monen vuoden Moleskine-putken jälkeen kokeilemaan kotimaista kierrätyskalenteria. Osaan olla naurettavan nirso kalenteriasioissa, mutta tässä yksilössä tuntuisi olevan kohdillaan niin paperin laatu kuin muutkin tuikitärkeät ominaisuudet. Suomalaisista juhla- ja nimipäivistä plussaa! Ja tietysti kansien tuunausmahdollisuudesta :).

2 kommenttia:

  1. Meillä on mökillä tuollainen samanlainen kuvissa vilahtava ruusukortti, tarkistin juuri kuvistani. Se on lähetetty taloon ehkä korkeintaan 70-luvulla, luultavasti jo aikaisemmin. Alkoi kiinnostamaan sinun korttisi alkuperä. Onko se uusi vai vanha?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortti on ostettu muutama vuosi sitten käyttämättömänä, mutta vanha se varmasti on - hintakin oli vielä markkoina :). Nyt en vaan millään muista, että mistä tuo tarkalleen mukaan tarttui. Mummollani on paljon vastaavanlaisia, ihan oikeasti postissa saatuja 40 - 50-luvulta.

      Poista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!