28.5.2012

***
Made some whipped lingonberry porridge. The girl in the last picture has been on the side of the semolina package for as long as I remember. Last Saturday I did some flea market shopping and found that lovely dish of the second pic - there's always room for one little adorable cup...


Last week was so warm and summerly! Our graduation exhibition is over and now I'm just waiting for my diploma. I'm eagerly looking for a studio so I could continue painting. It's strange to work so hard with something for the whole year and then suddenly there's even not a place to keep doing it anymore. But I'm hopeful.


I feel that something should be done with this blog too - been wondering about the meaning of this quite a lot lately. Maybe it's just some little thing with the appearance, maybe something more radical.

4 kommenttia:

 1. Toivotaan, että löydät pian sopivan inspiroivan työskentelytilan! Onneksi vuodenaika on sellainen, että voi ajoittain työskennellä vaikka ilman seiniä ja kattoakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toivotaan! Ehdin jo pohtia ulkona maalaamistakin, mutta tällä hetkellä kaikki tarvikkeeni ovat koululla varastohuoneessa ahtaassa rullakossa, joten parasta olisi jos työhuone pian löytyisi.

   Poista
 2. Toivottavasti saat pian oman työskentelytilan, se on varmasti aivan ehdoton työssäsi. Puolisoni äiti on myös taiteilija ja olen huomannut, että kaikki työhuoneet ovat kovin kalliita tai sitten niitä ei ole ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, maalatessa tulee sotkua ja tärpätti tuoksahtaa, joten ei ole millään muotoa mahdollista tehdä hommia täällä 40 neliön yksiössä. Tässä lähellä on vanha tehdas, jossa on taiteilijoiden työtiloja, ja toivoisin saavani työhuoneen sieltä. Täytyy pitää peukkuja.

   Poista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!