13.9.2010

What would they write in their diaries today?

I would write: It rained. A lot.

6 kommenttia:

 1. I would write: I want it to rain...

  VastaaPoista
 2. Nuo hienot kuvat kuukausiliitteestä ja tuo sinun omasi. Taidokkaita. Ihmeellistä kuinka kasvot eivät oikeasti kerro mitään, jos kuvatekstejä ei olisi ollut, nuokin olisivat vain olleet suloisia naamoja.

  VastaaPoista
 3. Miltei liikutuin taas näistä Kuukausiliitteen kuvista. Sinunkin piirroksesi ovat vangitsevia. Mun on pitäny lukea tuo artikkeli useampaan oteeseen, oli niin vaikuttava. Kun havaitsi, ettei ensimmäisen kuvan matami ole vain äksy mummo niin vedet tulvi silmistä.

  -N

  VastaaPoista
 4. Janis: Wish I could send some of our rain to you :).

  Tuikkis: Niinpä. Mutta toisaalta hätkähdin, kun katsoin tuota naista, jota itsekin yritin piirtää. Olin lukenut jutun viitekehyksen ja karmean tarinan naisten menneisyydestä. Tuon naisen (toinen aukeama, alarivissä reunimmaisena vasemmalla) kasvoissa oli jotakin todella voimakasta. Päättäväisyyttä, alistumattomuutta. Luin kuvatekstin ja se kertoikin, että hän oli aikoinaan karannut leiriltä, jossa häntä orjuutettiin.

  N: Totta puhut, oli kyllä harvinaisen pysäyttävä artikkeli. Ja hyvä, että kuville oli annettu niin suuri rooli siinä. Ei tuota maailman epäoikeudenmukaisuutta aina jaksa käsittää.

  VastaaPoista

Please let me know about your visit!
Kerrohan vierailustasi!